Oricine ai fi, indiferent de pozitia socială, naţionalitate sau religie, ai nevoie de o relaţie personală cu Dumnezeu. În conformitate cu acest deziderat, noi nu chemăm pe nimeni la o nouă religie, ci la o viată traită conform cerinţelor BIBLIEI, care este Cuvântul lui Dumnezeu. Daca mâine vei trece în vesnicie, vei fi mântuit? În cazul în care nu ai siguranta mântuirii, noi suntem gata sa te ajutăm.

DUMNEZEU TE IUBESTE SI ARE UN PLAN MINUNAT PENTRU VIATA TA!

 

“Fiindca atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica”
(Ioan 3:16)

Isus s spus: “Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat si pe Isus Cristos, pe care L-ai trimis Tu” (Ioan 17:3). “Eu am venit ca oile sa aiba viata si s-o aiba din belsug” (Ioan 10:10b). De ce majoritatea oamenilor nu traiesc aceasta viata din abundenta?

OMUL ESTE PACATOS SI DESPARTIT DE DUMNEZEU, DE ACEEA, EL NU POATE CUNOASTE SI EXPERIMENTA DRAGOSTEA SI PLANUL LUI DUMNEZEU PENTRU VIATA SA!

 

Omul a fost creat pentru a avea o relatie personala cu Dumnezeu, dar datorita neascultarii, a ales sa mearga pe calea lui proprie, fara Dumnezeu. Neascultarea creaza o atitudine de indiferenta, de razvratire fata de Dumnezeu; este ceea ce Biblia numeste pacat.
“Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu” (Romani 3:23). “Nelegiuirile voastre pun un zid de despartire între voi si Dumnezeul vostru; pacatele voastre va ascund Fata Lui si-L împiedica sa  va asculte!” (Isaia 59:2). “Fiindca plata pacatului este moartea” (despartirea de Dumnezeu din punct de vedere spiritual). (Romani 6:23).
Dumnezeu este sfânt, iar omul este pacatos. Nu e suficient sa traiesti o viata morala sau religioasa pentru a reface relatia personala cu Dumnezeu.

ISUS CRISTOS ESTE SINGURA SOLUTIE OFERITA DE DUMNEZEU PENTRU PACATUL TAU! DOAR PRIN EL POTI CUNOASTE SI EXPERIMENTA DRAGOSTEA SI PLANUL LUI PENTRU VIATA TA!

 

“Dar Dumnezeu îsi arata dragostea fata de noi, prin faptul ca pe când eram noi înca pacatosi, Cristos a murit pentru noi” (Romani 5:8) “Cristos a murit pentru pacatele noastre, … a fost îngropat si a înviat a treia zi, dupa Scripturi…” (1Corinteni 15:3-4)
Isus a spus: “Eu sunt calea, adevarul si viata; nimeni nu vine la Tatal decât prin Mine” (Ioan 14:6)

FIECARE OM TREBUIE SA-L PRIMEASCA PE ISUS CA DOMN SI MÂNTUITOR! NUMAI ASA VEI PUTEA CUNOASTE SI EXPERIMENTA DRAGOSTEA SI PLANUL LUI DUMNEZEU PENTRU VIATA TA!

 

“Dar tuturor ce l-au primit, adica celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu” (Ioan 1:12) “Caci prin har ati fost mântuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni” (Efeseni 2:8-9). “Iata, Eu stau la usa si bat: daca aude cineva glasul Meu si-mi deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el si el cu Mine.” (Apocalipsa 3:20).
Îti poti imagina ceva mai maret decât a-L primi pe  Isus Cristos în viata ta? ALEGE-L si vei fi mântuit! Astfel vei afla si tu care este SECRETUL FERICIRII si vei putea trai sub BINECUVÂNTAREA LUI DUMNEZEU!

Primeste-L pe Isus Cristos chiar acum ca Domn si Mântuitor personal, prin credinta!

 

Adreseaza-I aceasta rugaciune:

“Doamne Isuse, am nevoie de Tine. Recunosc ca sunt pacatos si Îti multumesc ca Ti-ai dat viata pentru mine, pentru iertarea pacatelor mele. Îti deschid usa inimii mele si Te primesc ca Domn si Mântuitor. Îti multumesc ca mi-ai iertat pacatele, m-ai facut un copil al Tau  si mi-ai dat viata vesnica. Ia în stapânire viata mea si fa din mine persoana pe care Tu o doresti. Amin”


Daca ai rostit din inima aceasta rugaciune, contacteaza-ne ca sa te putem ajuta sa te bucuri pe deplin de noua ta viata în Isus Cristos!