Biserica “NOUL LEGAMÂNT” Târgu Mures este o biserica crestina evanghelica de orientare charismatica care este membra a FEDERATIEI BISERICILOR EVANGHELIEI DEPLINE din ROMÂNIA. Biserica “NOUL LEGAMÂNT” Târgu Mures este înregistrata ca Filiala a Asociatiei Religioase “Centrul Crestin Timisoara”

Mesajul Pastorului:

Pastor Adrian Pop

Cea mai mare porunca pe care am primit-o de la Mântuitorul nostru, Domnul Isus Cristos este de a-L iubi pe Domnul Dumnezeu cu toata inima, cu toata puterea, cu tot ceea ce este în noi si pe aproapele nostru ca pe noi însine. Neîmplinirea acestei porunci sta la baza crizei cu care ne confruntam în aceste vremuri. Criza economica, sociala, financiara si de orice alt fel este generata din cauza crizei spirituale în care se gaseste întreaga omenire. Guvernele tuturor tarilor cauta solutii pentru iesirea din criza care este la tot pasul si solutia este atât de simpla si la îndemâna tuturor; ea este întoarcerea noastra la Dumnezeu!

Biserica Noul Legamânt doreste sa fie Biserica care împlineste aceasta porunca si care în acelasi timp, prin exemplul pe care îl da celor dimprejur, acestia sa poata gasi calea înapoi la Dumnezeu si astfel împreuna sa putem sa-L iubim pe Domnul Dumnezeul nostru asa cum El asteapta.

Pentru acesta, suntem dedicati în a-i învata pe toti cei ce doresc sa fie învatati aceasta umblare în dragoste fata de Dumnezeu si, facând aceasta, împreuna sa putem învinge criza spirituala si de orice alt fel.

Suntem determinati sa traim o viata de credinciosie fata de Dumnezeu care doreste din toata inima Lui sa fie Tatal nostru si sa fim un exemplu pentru altii în aceasta credinciosie. Dumnezeu sa ne ajute la aceasta si sa ne binecuvânteze pe toti! Pastor, Adrian Pop

Biserica “NOUL LEGAMÂNT” Târgu Mures a fost fondata în Ianuarie 1992 de catre Pastorul Doru Pop (Ted Doru Pope): “Domnul mi-a pus pe inima sa ma întorc în România pentru a planta biserici care sa fie vizionare, misionare, adevarate spitale duhovnicesti, locuri de popas spiritual si faruri divine care sa lumineze calea celor ce înca din vesnicie au fost pusi deoparte pentru Dumnezeu.”

Cititi blogul Pastorului Ted Doru Pope “Perspective Crestine”:

www.dorupope.com

Urmariti predicile Pastorului Ted Doru Pope:

http://vimeo.com/logosbc