Biserica “NOUL LEGAMÂNT” Târgu Mures este o biserica crestina evanghelica de orientare charismatica care este membra a FEDERATIEI BISERICILOR EVANGHELIEI DEPLINE din ROMÂNIA. Biserica “NOUL LEGAMÂNT” Târgu Mures este înregistrata ca Filiala a Asociatiei Religioase “Centrul Crestin Timisoara”

Viziunea Noastra:

“Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatalui si al Fiului si al Sfântului Duh, si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit.” Matei 28:19-20

  • Viziunea Bisericii „Noul Legamânt” este viziunea bisericii primare, viziune trasata de Marele Pastor, Domnul Isus Cristos. Noi nu aducem ca noutate în primul rând manifestarea „darurilor spirituale” sau a „laudei si închinarii” la adresa Lui Dumnezeu, ci o deschidere plina de dragoste, fara prejudecati, spre aceia care sunt pacatosi si au o nevoie urgenta de interventia Lui Dumnezeu în viata lor. „Caci n-am venit sa chem la pocainta pe cei neprihaniti, ci pe cei pacatosi.” Matei 9:13.
  • În deplina conformitate cu acest verset, noi ne adresam acelora care nu au o relatie personala cu Dumnezeu, acelora care nu au siguranta mântuirii, acelora care sunt gata sa accepte si sa împlineasca Cuvântului Lui Dumnezeu. Ne adresam acelora care accepta ca mântuirea nu depinde de apartenenta la un cult religios, nu depinde de credinta parintilor ci depinde doar de acceptarea jertfei Domnului Isus, de pocainta personala, de nasterea din nou prin interventia Duhului Sfânt si de împlinirea cerintelor Lui Dumnezeu descrise în Sfânta Scriptura.